Holdtilmelding

BEMÆRK: Denne side er ENDNU IKKE OPDATERET for stævnet i 2022, som bliver afholdt fredag d. 9. september. Dette forventes gjort i løbet af maj 2022, når vi sammen med referencegruppen fra firmaerne er enige om discipliner m.m.

—-

Der er nu åbent for tilmelding til Elektronik Cup 2020, som i år afholdes fredag d. 4. september. Det kan I læse mere om i invitationen, som kan læses på https://www.elektronik-cup.dk/wp-content/uploads/2020/06/Invitation-2020-Dansk-A3.pdf

I kan tilmelde jeres virksomhed ved at følge understående link, hvor der også er mere information og priser for de enkelte discipliner. (Se længere nede på siden hvis I har brug for hjælp til at indsamle tilmeldinger i jeres virksomhed eller ønsker invitationen i andre størrelser eller på engelsk)

Bemærk følgende

  • Seneste tilmelding er torsdag d. 20. august 2020, men tilmeld jer gerne så hurtigt som muligt for at gøre vores planlægningsarbejde nemmere.
  • Prisen pr. hold ligger mellem 300 kr. og 900 kr. afhængig af disciplin.
  • Hvert firma må umiddelbart stille så mange hold de vil i hver disciplin, men vi tager forbehold for max. antal pladser. Hvis der i en disciplin mod forventning ikke er nok pladser, vil der som udgangspunkt skæres i de firmaer der har flest tilmeldte hold i disciplinen, men det har vi endnu aldrig været nødsaget til.
  • Det er vores intention at afvikle alle discipliner, men der kan i år forekomme ændringer efter tilmeldingsdeadline. Det kan eksemplevis ske pga. Covid-19-begrænsninger, eller for få/mange hold til en disciplin eller lignende

Invitationerne samt hjælp til indsamling af tilmeldinger

For at gøre det nemmere for jer at indsamle tilmeldinger i jeres virksomhed har vi lavet to plakater som I kan printe ud og hænge op:

  • En invitation – Som viser hvor og hvornår Elektronik Cup afholdes og hvilke discipliner man kan deltage i.
  • En tilmeldingsliste – Som kan bruge til at indsamle tilmeldinger i jeres virksomhed.

Dansk:

Engelsk: