Holdtilmelding

Vi har nu OVERSKREDET DEADLINEN for tilmelding til Elektronik Cup 2024, som i år afholdes fredag d. 14. juni.

Men vi har formodentligt stadig plads til flere hold/deltagere til walk, stafet-løb, yoga, bordfodbold og tovtrækning. Så tag endeligt fast i os på info@elektronik-cup.dk, hvis nogle af jeres kollegaer ønsker at deltage i en af disse discipliner. Specielt for tovtrækning kunne det være fedt med et hold pr. firma for at give tilskuerne endnu mere god underholdning.

I kan tilmelde jeres virksomhed ved at følge understående link, hvor der også er mere information og priser for de enkelte discipliner. (Se længere nede på siden hvis I har brug for hjælp til at indsamle tilmeldinger i jeres virksomhed eller ønsker invitationen på engelsk).

Bemærk følgende

  • Seneste tilmelding er onsdag d. 29. maj 2024, men tilmeld jer gerne inden for at gøre vores planlægningsarbejde nemmere.
  • Prisen pr. hold ligger mellem 300 kr. og 1200 kr. afhængig af disciplin.
  • Hvert firma må umiddelbart stille så mange hold de vil i hver disciplin, men vi tager forbehold for max. antal pladser. Hvis der i en disciplin mod forventning ikke er nok pladser, vil der som udgangspunkt skæres i de firmaer der har flest tilmeldte hold i disciplinen, men det har vi endnu aldrig været nødsaget til. Ligeledes kan nogle discipliner afhænge af at der er nok tilmeldte hold for at gennemføres.

Invitationerne samt hjælp til indsamling af tilmeldinger

For at gøre det nemmere for jer at indsamle tilmeldinger i jeres virksomhed har vi lavet to plakater som I kan printe ud og hænge op:

  • En invitation – Som viser hvor og hvornår Elektronik Cup afholdes og hvilke discipliner man kan deltage i.
  • En tilmeldingsliste – Som kan bruge til at indsamle tilmeldinger i jeres virksomhed.

Dansk:

Invitation – Dansk

Tilmeldings-liste – Dansk

Engelsk:

Invitation – English

Sign-up list – English