Mix-volley (Indendørs)

Starttidspunkt: Kl. 15.20

BEMÆRK: Hvis tidspunktet for en kamp er oprundet, og det ene hold ikke er ankommet/klar til at spille, ventes op til max. 5 minutter. Ellers tildeles det tilstedeværende hold sejren uden kamp, eller der startes med de spillere fra holdet, som evt. er ankommet.

Volleyballturneringen spilles af mix-hold, dvs. der skal mindst være 1 kvinde på banen for hvert hold hele tiden. Volleyball spilles indendørs i hallen. 

Der deltager 7 hold i volleyturneringen. Disse hold er opdelt i 2 puljer. I den ene pulje spilles alle mod alle 1 gang hinanden, mens der i den anden pulje spilles 2 gange mod hinanden. Efter indledende runde går de to bedste fra hver pulje videre til semifinalerne. Efter semifinalerne spilles finalekamp og bronze-kamp. 

Der spilles med running score. Max. 3 server i træk, derefter skal det servende hold rotere og lade en ny spiller serve. En kamp vindes ved, at et af holdene vinder 25 point og samtidig har et forspring på to point til modstanderholdet

Hjemmeholdet starter til højre for dommerbordet og hjemmeholdet starter med at serve.

Der er på turneringsplanen angivet hvornår en kamp starter. Hvis den foregående kamp endnu ikke er færdigspillet, afventes afslutningen af denne kamp før næste kamp starter.

Holdene skiftes til at være dommer – turneringsplanen angiver, hvornår et hold skal være dommer.

Udskiftning kan ske i forbindelse med at holdet roterer positioner, eller i tilfælde af skader. Holdene vælger selv, om de vil indskifte til position 1 eller position 4, det skal dog være samme position igennem hele kampen. Desuden skal reglen om mindst 1 kvinde på banen overholdes.

Tildeling af point:

  • Vundet kamp: 2 point
  • Tabt kamp: 0 point

Ved pointlighed gælder følgende, når de to bedste i hver pulje skal findes:

  1. Målscore (difference)
  2. Flest scorede point
  3. Indbyrdes kamp
  4. Lodtrækning

Kamp program

LoadingLoadingStillingen

LoadingLoadingResultat

Loading