Mix-volley (Indendørs)

BEMÆRK: Hvis tidspunktet for en kamp er oprundet, og det ene hold ikke er ankommet/klar til at spille, ventes op til max. 5 minutter. Ellers tildeles det tilstedeværende hold sejren uden kamp, eller der startes med de spillere fra holdet, som evt. er ankommet.

Volleyballturneringen spilles af mix-hold, dvs. der skal mindst være 2 kvinder på banen for hvert hold hele tiden. Volleyball spilles indendørs i hallen. 

Der deltager 4 hold i volley-turneringen, som spiller alle mod alle Efter puljekampene bedste og andetbedste hold finale mod hinanden, mens tredje- og fjerdebedste hold spiller bronze-kamp.

Der spilles med running score. Max. 3 server i træk, derefter skal det servende hold rotere og lade en ny spiller serve. En kamp vindes ved, at et af holdene vinder 25 point og samtidig har et forspring på to point til modstanderholdet

Hjemmeholdet starter til højre for dommerbordet og hjemmeholdet starter med at serve.

Der er på turneringsplanen angivet hvornår en kamp starter. Hvis den foregående kamp endnu ikke er færdigspillet, afventes afslutningen af denne kamp før næste kamp starter.

Holdene skiftes til at være dommer – turneringsplanen angiver, hvornår et hold skal være dommer.

Udskiftning kan ske i forbindelse med at holdet roterer positioner, eller i tilfælde af skader. Holdene vælger selv, om de vil indskifte til position 1 eller position 4, det skal dog være samme position igennem hele kampen. Desuden skal reglen om antal kvinder på banen overholdes.

Tildeling af point:

  • Vundet kamp: 2 point
  • Tabt kamp: 0 point

Ved pointlighed gælder følgende, når de fire bedste placeringer skal findes:

  1. Indbyrdes kamp
  2. Målscore (difference)
  3. Flest scorede point
  4. Lodtrækning

Kamp program

LoadingStillingen

LoadingResultat

Loading