Walk / Gåtur (udendørs)

Briefing om ruten kl. 15.45).

Starttid: Kl. 15.50.

Gåturen i varieret terræn. Walk er ment for de kollegaer, som mere kommer for hyggens og motionens skyld end for konkurrencens skyld. Der er derfor ingen hold, tidstagning, konkurrence eller lignende, men bare en god mulighed for en dejlig gåtur med kollegaerne.

BEMÆRK: Walk-ruten deles med vores stafet-løb-deltagere. Da der enkelte steder på ruten kan være lidt smalt, vil vi bede alle om at advisere hinanden i god tid ved et venligt tilråb, hvis/når løbere og walkere kommer tæt på hinanden. Det sikrer plads til løberne, og at walk’erne ikke føler at de er tæt på at blive væltet omkuld. 

NB! Arrangørerne af Elektronik Cup kan ikke drages til ansvar for personskade. Det er den enkelte walkers ansvar at overholde alle færdselsregler.

Der vil være markeringer af ruten undervejs. Bemærk at for den del af løbeturen som foregår i skoven, løber løberne MOD uret, mens walkerne går MED uret.

BEMÆRK: Walk er som udgangspunkt 5 kilometer på den rute, som er vist herunder. Hvis man har ønske om det, kan gåturen udvides til f.eks. 10 km ved at fortsætte ligeud i stedet for til højre på den del af kortet, som herunder øverst til højre er markeret med en “10 KM rute”-markering. Hvis det gøres, fortsætter man ligeud i 2.5 kilometer mod øst, og vender så om når man ser et “Turn around”-skilt, og går igen på den normale rute, når man er tilbage fra forlængelsen.