Padel (Udendørs)

Starttidspunkt kl. 15.15.

BEMÆRK: Hvis tidspunktet for en kamp er oprundet, og det ene hold ikke er ankommet/klar til at spille, ventes op til max. 2 minutter. Ellers tildeles det tilstedeværende hold sejren uden kamp, eller der startes med de spillere fra holdet, som evt. er ankommet. Hvis begge hold ankommer til tiden, kan der evt. først opvarmes i 2 minutter. 

Turneringen har 12 tilmeldte hold. I de indledende runder spilles der alle mod alle i puljen. I hver puljen går 1’eren (det hold med flest vundne kampe og største positive målscore) videre til semifinalerne. Den sidste semifinale-deltager findes som bedste 2’er fra de 3 puljer. Ud fra resultaterne fra semi-finalerne spilles finale- og bronze-kampe.

Bemærk: Vi håber naturligvis at undgå afbud til discipliner, men det kan aldrig 100% undgås. Så vær sikker på at tjekke disciplin-siderne løbende, så du er sikker på ikke at gå glip af dine kampe, selv hvis der må laves ændringer pga. afbud eller lignende.

Kampenene spilles som et 13 minutters enkelt sæt (inkl. opvarmning) med running score (dvs. at der tælles op fra 0-0 og gives et point hver gang et hold har vundet en bold, uanset hvem der servede bolden). Det ene hold starter med at serve en gang for spiller 1, hvorefter spiller 2 server en gang. Derefter gives serven til modstanderholdet, som server en gang for spiller 1 og derefter en gang for spiller 2. Hver gang en person server, server personen fra den modsatte side af hvad han/hun gjorde sidste gang han/hun servede.

Der spilles på denne måde indtil tiden er gået, og de næste hold skal på banen (kampene slutter dermed på minuttal .13, .28, .43 og .58). Det er ikke tilladt at trække tiden, hvis man er foran, da vi ønsker så meget spilletid til at alle som muligt og spændende, fair kampe, samtidigt med at målscoren har betydning for hvilke hold der går videre.

Tildeling af point i gruppespillet: 

  • Vundet kamp: 2 kamppoint 
  • Uafgjort kamp: 1 kamppoint
  • Tabt kamp: 0 kamppoint

Ved kamppointlighed mellem flere hold i puljen gælder følgende:

  • Målscore (difference)
  • Flest scorede point
  • Indbyrdes kamp
  • Lodtrækning

Kamp program

LoadingLoadingLoadingStillingen

LoadingLoadingLoadingResultat

LoadingInstruktioner:

Herunder kan ses en instruktionsvideo om padel til Elektronik Cup:

https://m.youtube.com/watch?v=CwFGiyv_ILk&feature=youtu.be

https://m.youtube.com/watch?v=CwFGiyv_ILk&feature=youtu.be