Stafet-løb (udendørs)

Briefing om ruten kl. 15.10 (umiddelbart efter stævnevelkomsten kl. 15).

Starttid: Kl. 15.15.

Hvert hold løber 4 omgange på den markerede rute, som er ca. 5 km i varieret terræn. Holdet bestemmer selv løber-rækkefølgen, og om én løber f.eks. tager flere omgange. Holdets samlede tid bestemmer placeringen. Skift foregår inde i målområdet ved at give depechen videre til næste løber. Holdets samlede tid bestemmer placeringen. Der er i år startnumre til hver løber, som bedes påsættes inden løbet starter. Når en løber kommer tilbage til målområdet, skal det sikres at hans/hendes tid nedskrives af hjælperne i målområdet. (Vi bruger IKKE chips)

BEMÆRK: I år deles løberuten mellem ca. kl. 16 og 17.30 med vores ”Walk”-deltagere. Da der enkelte steder på ruten kan være lidt smalt, vil vi bede alle om at advisere hinanden i god tid ved et venligt tilråb, hvis/når man har brug for at overhale. Det sikrer plads til løberne, og at walk’erne ikke føler at de er tæt på at blive væltet omkuld. 

NB! Arrangørerne af Elektronik Cup kan ikke drages til ansvar for personskade. Det er den enkelte løbers ansvar at overholde alle færdselsregler.

Der vil være markeringer af ruten undervejs. Bemærk at for den del af løbeturen som foregår i skoven, løber løberne MOD uret, mens walkerne går MED uret.

Deltagende hold

Loading



Resultat

Loading