Vi er desværre nødsaget til at aflyse Elektronik Cup d. 4. september

Hej alle

Vi er kede af at måtte informere jer om, at vi er nødsaget til at aflyse årets Elektronik Cup, som var planlagt til fredag d. 4. september.

😞



Dette skyldes gårsdagens udmelding om at forsamlingsforbuddet ikke som planlagt hæves til 200 i morgen pga. smitteudviklingen i Danmark, men bliver på de nuværende 100 personer.

Med denne begrænsning, er der desværre ingen realistisk mulighed for at gennemføre et stævne med ca. 20 virksomheder og 10-15 hjælpere. Og hvis vi skulle nøjes med 1-2 discipliner ud af de 9 planlagte, ville det ikke blive et Elektronik Cup med de kvaliteter og hygge, som vi normalt har, og er grunden til at vi alle deltager.

Samtidigt er smitten i samfundet blevet større i øjeblikket, og vi ønsker heller ikke, at Elektronik Cup risikerer at blive smittested for en masse it-folk og frivillige pga. for tæt samvær.

Vi er klar over at I ligesom os har lagt mange timer i jeres forberedelse til arrangementet, men ser desværre ingen anden realistisk udvej end en aflysning, hvilket er trælst for os alle.

Vi håber meget at se jer alle i juni 2021, hvor vi forhåbentligt kan få et brag af et stævne.

Har I nogen spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Elektronik Cup-arrangører
og -reference-gruppe