Så er tilmeldingen åben for årets Elektronik Cup, som afvikles fredag d. 9. juni

Det er med stor fornøjelse at vi nu kan invitere jer til årets Elektronik Cup, som bliver afholdt

Fredag d. 9. juni 2023 kl. 15 til senest kl. 20

Vi byder på hele 9 spændende discipliner, så alle i firmaet kan finde en passende disciplin. Efter den store succes med at tilbyde padel og walk i 2022, er de igen i år på programmet, udover de klassiske discipliner som løb, fodbold, petanque, tovtræk, volley, bordtennis og hockey.

I kan tilmelde jeres virksomhed til Elektronik Cup ved at gå åbne siden “Holdtilmelding” på https://www.elektronik-cup.dk/holdtilmelding/.

Bemærk at stævnet i år bliver FØR sommerferien i modsætning til de seneste år, hvor det har været afholdt før sommerferien. Bemærk også at tilmeldingsfristen er torsdag d. 25. maj, dvs. at I har god tid til at få samlet en masse hold i virksomheden. For at gøre det nemmere for jer at indsamle tilmeldinger, har vi lavet to plakater som I kan printe ud og hænge op i jeres virksomhed. Dem finder I på samme “Holdtilmelding”-side.

Vi håber at I sammen med os vil sikre stor tilslutning til årets Elektronik Cup.

Vi ser frem til en herlig dag med jer!

Med venlig hilsen
Elektronik Cup