Her er årets 9 discipliner – Invitation til stævnet udsendes d. 6/6

Vi er godt i gang med forberedelserne til årets Elektronik Cup som afholdes fredag d. 9. september.

Vi kan nu fortælle, at invitationen udsendes mandag d. 6. juni. Samme dage åbner vi op for tilmeldingssiden, som er åben frem til tirsdag d. 23. august.

De 9 discipliner I kan glæde jer til i år er vist herunder. Som det kan ses, er udendørs padel tennis en spritny disciplin, som vi glæder os til at afprøve med jer. Samtidigt ser vi frem til at afprøve “walk” som ny disciplin:

  • Walk
  • Stafetløb
  • Fodbold
  • Volley
  • Hockey
  • Tovtrækning
  • Bordfodbold
  • Petanque
  • Padel tennis

Hvis du kender til firmaer, som bør inviteres med til Elektronik Cup, er du meget velkommen til at opfordre dem til at tilmelde sig vores nyhedsbrev via siden på https://www.elektronik-cup.dk/mailing-liste/, så de også får invitation m.m. når den udsendes om en uge.